De Erelijst is vernieuwd!

  Friday 28 June, 2024

Misschien heb je het al gezien op de pagina van jouw gemeente: we hebben de Erelijsten veranderd! Met deze wijzigingen kun je nog beter zien op welke plek in de Erelijst jij staat en of je kans maakt om uitgenodigd te worden voor bijvoorbeeld een huldiging of ander event. We zetten hieronder alle veranderingen voor je op een rijtje: 
 

  1. Er zijn geen week- of maandcompetities meer, alleen maar totaalscores. Soms heeft een competitie een bepaalde looptijd, dan begint de competitie op een bepaalde dag en eindigt een paar weken of maanden later. Alleen de punten die je in deze periode scoort tellen dan mee voor de competitie.
  2. Alleen Cyber Agents met een geverifieerd account worden aan de Erelijst toegevoegd. Om kans te maken op prijzen of om uitgenodigd te worden voor huldigingen of andere events moet je een geverifieerd account hebben. Dit is omdat we je ouder / verzorger moeten kunnen bereiken als je iets wint. In de Erelijst is nu heel duidelijk welke Cyber Agents kans maken op een prijs en op welke plek ze staan!
  3. Heb je langer dan een jaar niet gespeeld? Dan sta je niet meer in de Erelijst. Zo heeft iedere Cyber Agent een eerlijke kans om in de Erelijst te komen en is de Erelijst altijd actueel.

Heb je nog vragen over HackShield of de Erelijst? Dan mag je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@joinhackshield.nl! 

In other news