CyberPaspoort

Als Cyber Agent wil je natuurlijk aan iedereen laten zien wat jij allemaal over weet over online veiligheid. Daarom is er speciaal voor de Cyber Agents een CyberPaspoort!

In het CyberPaspoort kun je bijhouden welke levels, quests en challenges jij gehaald hebt. Voor ieder Shield krijg je een sticker om in je paspoort te plakken. Zo kun je laten zien hoe vaardig jij bent in de digitale wereld!

Veelgestelde Vragen

Wat is het CyberPaspoort? 

Het CyberPaspoort is een paspoort speciaal voor Cyber Agents. In dit paspoort kun je bijhouden welke levels, quests en challenges je gehaald hebt. 

Voor ieder Shield in de game krijg je een sticker. Dit sticker kun je in je paspoort plakken. Zo kun je altijd aan iedereen laten zien hoe digitaal vaardig jij bent! 
 

Waar kan ik het CyberPaspoort krijgen? 

Op dit moment is het CyberPaspoort alleen verkrijgbaar tijdens officiële events van HackShield. Als het CyberPaspoort ook op andere plekken te krijgen is maken we dat natuurlijk bekend. Hou deze pagina en je HackShield Inbox goed in de gaten voor nieuws over het paspoort! 
 

Moet ik betalen voor het CyberPaspoort? 

Nee, het CyberPaspoort is gratis.
 

Waar kan ik de stickers krijgen? 

De eerste stickervellen krijg je bij het CyberPaspoort. Als er nieuwe stickers te scoren zijn laten we dat weten op deze pagina! 

De regels van deze competitie...

  • Je kan alleen prijzen winnen als je in deze gemeente woont
  • Je kan meedoen aan de competitie van tot . Alleen de punten die je in deze periode scoort tellen mee!
  • Sommige competities hebben extra regels. Deze tellen dan natuurlijk ook als regel van de competitie. Deze extra regels kun je bovenaan deze pagina vinden.